Google

dimarts, de febrer 05, 2008

Les 3 viles i la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)

Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes d'Estrac presentant les jornades per fomentar l'intercanvi d'experiències entre empresaris de les tres viles. El cicle, que s'allargarà fins al juliol, està dedicat específicament a la responsabilitat social corporativa. L'objectiu és explicar quines estratègies poden trobar les empreses i els treballadors per aplicar les mesures que planteja aquesta qüestió i, al final, poder definir quina és la situació als tres municipis. La responsabilitat social corporativa s'entén com un compromís entre el compte d'explotació, la relació social i laboral, la sostenibilitat del medi i el territori, i l'afecte a les empreses i administracions, però també als treballadors i la població en general.

La presentació ha anat a càrrec de Gemma Batayé de l'area de Promoció Econòmica de Llavaneres i a continuació:
“Com aplicar mesures de RSC a petites empreses per millorar la productivitat i la competitivitat”. Xerrada informativa a càrrec de Mhyrtha Casanova, presidenta de l'Instituto Europeo para la Gestión de la Diversidad.
La jornada ha tacat amb la presencia de l'alcalde Bernat Graupera i el regidor i primer tinent d'alcalde Josep Molina de Sant Andreu de Llavaneres.

15.15h. Sant Andreu de Llavaneres. Sala d'actes de la Biblioteca Municipal

Etiquetes de comentaris: