Google

diumenge, de gener 27, 2008

Llavaneres celebrarà els Tres Tombs diumenge 27 de gener



Font: Ajuntament de Llavaneres "santandreudellavaneres.cat"

La benedicció es farà a les 12.30 hores a la plaça de la Vila Llavaneres tornarà a celebrar enguany la tradicional passada de Sant Antoni Abat. La festa dels Tres Tombs es farà el proper 27 de gener, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. És una festa molt arrelada a Llavaneres, que fa dècades que se celebra. La fotografia, cedida pel Museu-Arxiu, data de 1948.

Diumenge 27 de gener. Aquesta ha estat la data escollida per commemorar a Llavaneres la festa de Sant Antoni Abat, coneguda popularment amb el nom dels Tres Tombs, ja que els carruatges i els cavalls participants històricament feien tres voltes a l'entorn de l'església.
La trobada començarà a les 11.45 hores, amb la concentració dels participants en la passada a l'aparcament del passeig Jaume Brutau. Cap a les 12.30 hores, els participants començaran la marxa cap a la plaça de la Vila, on mossèn Segimon Garcia Ramiro beneirà els animals.
Tot seguit, es donarà inici als Tres Tombs: es faran tres voltes al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. La festa es clourà a les 13.30 hores amb un piscolabis per a tothom. Els Tres Tombs els organitza la Regidoria de Cultura i Festes, i la Germandat Antiga de Sant Antoni Abat, amb el suport del Centre Eqüestre de Llavaneres.

Etiquetes de comentaris: , ,