Google

divendres, de gener 18, 2008

L'Ajuntament signa un acord per fer servir la sala polivalent d'El Casal

Font: Ajuntament de Llavaneres "santandreudellavaneres.cat"

L'Ajuntament signa un acord per fer servir la sala polivalent d'El Casal. El conveni l'han firmat aquest migdia l'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, i el president d'El Casal, Andreu Díaz.

L'alcalde, Bernat Graupera, i el president d'El Casal de Llavaneres, Andreu Díaz, han signat avui un conveni perquè el consistori pugui fer servir la sala polivalent de l'entitat durant tot l'any. A l'acte, també hi ha assistit el regidor de Cultura, Josep Molins.
L'Ajuntament ha arribat a un acord amb El Casal de Llavaneres per poder fer servir durant tot l'any la sala polivalent de l'entitat, ja que el consistori no disposa de cap espai d'aquestes dimensions per fer activitats a cobert. L'aportació municipal a canvi d'utilitzar durant tot l'any la sala d'actes de l'entitat serà de 12.000 euros.

Es tracta d'un acord d'ús que havia existit fins el 2003 i el govern defensa que suposarà un estalvi respecte l'alternativa de mantenir durant tot l'hivern l'envelat de ferro a Ca l'Alfaro. El conveni es va aprovar en el ple municipal del mes de desembre, i va rebre els vots a favor de tots els grups municipals, excepte del PSC, a l'oposició.

Etiquetes de comentaris: , ,