Google

dilluns, de juliol 17, 2006

Viu la Festa Major de La MINERVA a lugoca


LUGOCA agraeix a totes aquelles persones que m'han felicitat per la iniciativa i volen col·laborar.
Les imatges enregistrades el divendres 14 i el dissabte 15 son dels col·laboradors Ferran Vidiella i la Tona Devesa.

L'orquestra MARAVELLA i el Piromusical tanquen la Festa Major.
Ball del Gladiol: Es van vendre molts pocs gladiols. Agraeixo l'esforç de l'iluminador de l'Orquestra Maravella que va fer durant uns moments que sigui de dia.





Ofici Solemne de Festa Major: A l'esglèsia parroquial, presidit per Mn. Segimon, Garcia Ramiro, vicari episcopal i rector de la parròquia amb homilia de Mn. Jordi Cussó, arxipreste de Mataró i participació de la Coral Sant Andreu.


Castells:
El Cap de la colla CAPGROSSOS de Mataró ens fa cinc cèntims de la jornada, també agraeix l’assistència nombrosa de públic i els aplaudiments que fan que aquesta cita sigui obligada i el preludi d'una bona actuació a les Festes de Mataró.




El correfoc i els Gegants de Llavaneres en especial l'Andreu i La Minerva no varen faltar a la Festa Major.




Els actes de Festa Major han siguts alterats per diferents queixes, la primera un grup de nois amb samarreta:(Llavaneres = Marbella, SOS Llavaneres) i l'atre reivindicació ha sigut dels veins que viuen davant de l'Ajuntament amb una pancarta:(Prou sorolls i pudors, Fora Contenidors).

Les havaneres a la platja, les barraques joves, la diada de puntaires i el Teatre obren els actes de la Festa Major de la Minerva.

Teatre: POLÍTICAMENT inCORREECTE (De RAy Cooney).
Companyia Inestable de El Casal .
Repartiment per ordre d'aparició: Josep Díaz, Gerard Albert, Isabel Àlvarez, Minerva López, Quim Pera, Sisco Bartrés, Silvia Pretel, Rosa López, Jordi Ortiz.

Equip tècnic so i il·luminació: SINERASO. (Moltes gràcies per enviar l'audio directe)



Barraques joves: Una nova manera d'atreure als joves la política organitzat per Acció juvenil i l'Ajuntament de Llavaneres, amenitzat amb diferent grups musicals.

La musica de fons i en directe es del grup BLEIZ, que molt amablement a permès enregistrar algunes imatges.



A les imatges no es pot apreciar les joventuts del PSC porten una samarreta amb les paraules: justícia, solidaritat i igualtat es per això que surten d'esquena.
La imatge que surt de fons del video no es pot manipular no penseu que hi ha una intenció.
La barraca millor equipada que espero que l'any que be sigui igual per totes va ser la de noves generacions del PP(amb una barra, neveres, i taules).

Etiquetes de comentaris: