Google

divendres, de juliol 07, 2006

La Ruta de la Tramuntana 2006




La Regata de la Costa Brava
XIIIª edició
CN El Balís – PortRoses
7 i 8 de juliol


Aquest divendres 7 de juliol, a les 18 h, partiran del Club Nàutic el Balís les 130 embarcacions participants en aquesta 13ª edició de La Ruta de la Tramuntana, la Regata arriba a PortRoses després de navegar 76 milles.
Veure document resum i classificació de la Regata de la Tramuntana.






ÈXIT DE PARTICIPACIÓ: 130 VAIXELLS INSCRITS
La Ruta de la Tramuntana és una regata de creuer, oberta al màxim nombre de classes, i tamanys on coincideixen els millors i més prestigiosos regatistes de Catalunya amb aquells aficionats a la navegació de creuer i a la regata de distància.
Un Raid que de sud a nord ha de superar una sèrie de dificultats: el Delta del Tordera, el Cap de Tossa, la Badia de Palamós, les Illes Formigues, front a Calella, els Caps de San Sebastià i de Begur, la platja de Pals i les Illes Medes on comença el Golf de Roses que s’ha de travessar fins arribar finalment a PortRoses.


Dins d’aquesta edició de La Ruta de la Tramuntana, s’organitza la II Copa Catalana d’Altura de First Class 8, amb CANDINO de Miquel Colomer i STERN MOTORS de Jordi Arenaga com a favorits. ANAM ha volgut continuar amb la mateixa filosofia i seguir apostant per les regates de Monotip i de nou enguany, en col·laboració amb la Federació Catalana de Vela i el suport de l’Associació de First Class 8 de Catalunya s’organitza aquesta prova.

ANAM = Associació de Navegants d'Altura Mediterranis

Etiquetes de comentaris: ,