Google

dissabte, de novembre 11, 2006

Lugoca a LaMalla.net


L'equip de redacció de LaMalla.net. ha recomanat aquest bloc com a Web del Dia pel proper dimarts 14 de novembre. Es veurà a la portada de laMalla.net d'aquest dia a l'espai de Web del dia (a la part de baix de la pàgina) i quedarà a l'arxiu d'aquesta secció, de manera que sempre serà recuperable.

Moltes gràcies per elogiar aquesta iniciativa !!!

Què és laMalla.net
LaMalla.net és un diari digital en català. Amb informació de caire generalista, posa especial èmfasi en les notícies relacionades amb el món local i tot el que envolta el món d’Internet. L’objectiu és acostar la informació al nostre lector, explicar-li allò que passa al costat de casa seva i en un llenguatge proper i entenedor. Una manera d’explicar les coses adaptada a la Xarxa, amb immediatesa i suport multimèdia.

Paral·lelament, laMalla.net aposta clarament per la participació, obrint portes als lectors perquè opinin, donin els seus punts de vista i aportin els seus continguts, sigui en format text, imatge, vídeo, etc. Ajuntaments, associacions, entitats locals, etc. també tenen el seu lloc a laMalla.net, ja que poden publicar les seves notícies, trobant en aquest mitjà digital un espai informatiu impensable en altres suports.

laMalla.net va néixer el 1999. És un mitjà de comunicació de la Xarxa Audiovisual Local (XAL), que també integra la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).

Etiquetes de comentaris: